Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VÁZTÁSKA ZEFAL Z ADVENTURE C4 3SZÖGBE ELŐRE T.ZÁRAS 4,2L FEKETE 310G

Ár:
16.990 Ft
Cikkszám: Z700900
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ZÉFAL

A Zefal Z Adventure C4 váztáska egy kiváló választás minden kalandos kerékpározó számára. Ez a táskamodell 4,2 literes tárolókapacitással rendelkezik, így elegendő helyet biztosít az alapvető felszerelések, például szerszámok, belső beláthatósági mellények vagy kisebb személyes tárgyak tárolásához. A táska előre, a kerékpár vázára rögzíthető 3 szögbe, ami lehetővé teszi a könnyű hozzáférést és praktikus elrendezést a kerékpározás során.

A táska tépőzárral zárható, ami biztosítja a tartalom biztonságos és stabil tárolását még a nehéz terepen is. A könnyű (310g) kialakítás és a strapabíró anyagok alkalmazása lehetővé teszi a hosszú távú használatot és ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak és környezeti hatásoknak.

A fekete színű megjelenés modern és elegáns, ami stílust kölcsönöz a kerékpárnak, emellett könnyen illeszkedik a legtöbb kerékpár stílusához és színéhez. Összességében a Zefal Z Adventure C4 váztáska praktikus és megbízható kiegészítője lehet kerékpárjának, amely megkönnyíti és még élvezetesebbé teszi a kerékpározást.

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!