Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Fizetési módok, számlázás

A termék vételárának kiegyenlítése történhet utánvéttel, előreutalással, bankszámlaszámunkra teljesített közvetlen befizetéssel,

Fizetési módok

Előreutalás és banki befizetés
Kollégáink a megrendelés feldolgozását követő az automatikus rendszer visszaigazolást követően e-mailben küldik meg az utaláshoz szükséges adatokat, az utalandó összeget és a bankszámlaszámot, amelyre az utalás teljesítendő.
Kérjük, az utalás megindítása előtt minden esetben várja meg kollégánk visszaigazolást az utalásról!

A megrendelt terméket csak a bankszámlánkon történt jóváírás után tudjuk kézbesíteni.

Bankszámlaszámunk:  Budapest Bank:10101470-69760500-01004008

Utalás teljesítésekor kérjük a közlemény rovatban tüntesse fel a rendelés számát vagy a megrendelő nevét az utalás beazonosításához.

Utánvét
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ebben az esetben teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell fizetni a küldemény kézbesítőjének. 

Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy futárszolgálatunknál az esetek 95%-ban bankkártyás fizetésre is van lehetőség. 

Személyes átvétel
A boltban történő személyes átvétel esetén a rendelés értékét készpénzben és bankkártyával is kiegyenlítheti.

A termékről a hatályos Áfa törvénynek megfelelő számlát állítunk ki, így kérjük a megrendelés során körültekintően megadni a számlázási adatokat, különösen, ha a megrendelő adóalany.


Szállítási feltételek

30.000 Ft alatt a termékeink országos házhoz szállítási díja 1.500 Ft.
30.000 Ft-tól 70.000 Ft-ig a termékeink országos házhoz szállítási díja 2.000 Ft.
70.000 Ft felett a termékek szállítási díja ingyenes.

A webáruházban feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiszállítási költséget.

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlen és tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni sérülésekre, hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék cseréjét vagy kérés szerint annak visszavételét és értékesítés törlését azonnal biztosítjuk.

Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! Kérjük, hogy a felvett jegyzőkönyvet haladéktalanul küldje meg társaságunk e-mail címére, az canga15.hu@gmail.com –ra.


Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. 


Jogfenntartás, tulajdonjog kikötés

Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át (ide nem értve azt az esetet, amikor elállási jogával élt), vagy a Termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza az eladóhoz, az Eladó a megrendelés teljesítését a vételár és a szállítási költségek előre történő megfizetéséhez kötheti. 

Eladó visszatarthatja a Termék átadását, ameddig nem győződik meg arról, hogy a Termék árának kifizetése sikeresen megtörtént az elektronikus fizetési megoldás használatával (ideértve azt az esetet is, amikor az átutalással fizetett termék esetén Vásárló a tagállama szerinti pénznemben utalja el a vételárat és az átváltás, valamint a banki jutalékok, költségek miatt Eladó nem kapja meg teljes mértékben a vételár és a szállítási díj összegét). Amennyiben a Termék ára nem került teljes mértékben kifizetésre, az Eladó a vételár kiegészítésére hívhatja fel a Vásárlót.
 

A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOG GYAKORLÁSA

Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül, így jogi személyek nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal!

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát

a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén

aa) a terméknek,

ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított határidőn belül gyakorolhatja, mely határidő  14 nap.

A jelen pontban foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e pontban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

Ha a szerződés megkötésére a fogyasztó tett ajánlatot, a fogyasztót a szerződés megkötése előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.

Elállási nyilatkozat, felmondás
A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a honlapról is letölthető nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.
Az elállási jog gyakorlásának módja történhet: írásban a társaság székhelyére küldött nyilatkozattal, e-mail útján (canga15.hu@gmail.com),  és telefon útján.

Tájékoztatjuk, hogy az elállás a Korm. rendelet értelmében az alábbi elállási/felmondási nyilatkozattal is gyakorolható => Elállási minta

Elállási nyilatkozat érvényessége
Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi. A határidő 14 nap.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

Az Eladó a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón haladéktalanul visszaigazolni, amennyiben az internetes honlapján is biztosítja a fogyasztó számára az elállási jog gyakorlását.

A fogyasztó részéről írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.