Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Floaterhoist mennyezeti kerékpárlift

Ár:
75.990 Ft
Cikkszám: Floaterhoist-1
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Floaterhoist

Floaterhoist: az USA legnépszerűbb mennyezeti kerékpártárolója végre Magyarországon!

Az Egyesült Államokban bizonyított már, most rajtunk sor: Magyarországon most először elérhető a közkedvelt mennyezeti kerékpártároló megoldás.

Többéves piackutatás, mérnöki fejlesztés és számos vásárlói visszajelzés, ezek a szilárd alapjai annak, hogy ezentúl kerékpárodat teljes biztonságban, a lehető legkönnyedebb módon tárolhasd úgy, hogy közben minimális helyet foglaljon el otthonod értékes területéből.

Menny.:M

Leírás és Paraméterek

Mi a Floaterhoist titka?

Innovatív kialakításának köszönhetően a többi hasonló megoldással ellentétben nem függőlegesen, hanem vízszintesen tárolhatod a mennyezeten kerékpárodat, így biztos lehetsz benne, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fog megzavarni otthoni teendőidben, nem lesz kényelmetlen és biztosan nem fogsz beleütközni!

A statikai megoldásunk által nem csak praktikus, hanem pofon egyszerű is: bármilyen kerékpárt könnyedén az egekbe repíthet akár még nagymamád is pillanatok alatt. Az erőátadást úgy terveztük, hogy a kerékpár súlyát töredékére csökkentse, így minimális erőbefektetéssel egy nehezebb kerékpár is könnyedén tárolható.

Műszaki adatok

Három egymástól függetlenül állítható kötél- és csigarendszer csatlakozik a kerékpár vázához. Amikor a kerékpárt a mennyezetre húzzuk, ott a tároló által biztosítótt finombeállítási lehetőséggel tudjuk optimális helyzetbe igazítani járművünket. A kötelek biztonságos reteszelését szabadalmaztatott kötélzár megoldás biztosítja. A kerékpár legalacsonyabb pontja (általában a kormány vége) legfeljebb 58 cm-re lóg be a mennyezet síkja alá.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!